به به چه طرفدارایی !نقل قول:
بازی بعدیتون روز یکشنبه با ملوان در ورزشگاه آزادی هست
ساعت یک ربع به 4 فکر کنم
سپاس
Printable View
به به چه طرفدارایی !نقل قول:
بازی بعدیتون روز یکشنبه با ملوان در ورزشگاه آزادی هست
ساعت یک ربع به 4 فکر کنم
سپاس
با ملوان رو کی میدونستیم.اما زمان رو .....نقل قول:
بعدشم مهراد عزیز انقدر مشغله داریم که ...
ببخشید نمیخواستم پست بدم ولی برای جلوگیری از هدر رفتن وقت میگم
بازیتون با ملوان در ورزشگاه آزادی فعلا لغو شده و زمانش بعدا مشخص میشه
علت هم یخ زدگی لوله ها و عدم امکان سرویس دهی به تماشاگران هست
باز هم ببخشید که پست دادم:yes:
خوب دوستان عزیز پیروزی هم با اون افشین جون پر ادعاش یک بر صفر از پگاه ته جدولی باخت .:lol:
همچنین سپاهان هم در مقابل ابومسلم مثل اینکه 2 بر 1 بازی رو واگذار کرده .
این نتایج کاملا به نفع استقلال هست و امیدواریم که در بازی های بعدش خودش استقلال موفق بشه .
به امید موفقیت استقلال در بازی های آینده .
:party::1. (40):
منم به همه ی پرسپولیسی ها تبریک میگم .چون یکی خوردن از پگاه.بازم خدا رو شکر کنن.
واقعا راست میگی امیر حسین جان .
یه موقعیت گل 100 درصد رو پگاه خراب کرد فورواردش .
دیدی ؟
اصلا نمیشد گلش نکرد ولی بازیکن پگاه این کار خارق العاده رو انجام داد .
آره آخر بازی رو میگی.آخ چی میشد اگه دومیش رو هم میخورد.نقل قول:
حجازی: اگر حجازی شده ام بخاطر مردم است
اگر حجازی شدم بخاطر مردم بود. مردم تشخیص دادند که من چگونه زندگی کرده ام و برای استقلال چگونه کار کرده ام .ناصر حجاری با بیان این مطالب در گفتگو با سایت رسمی باشگاه اظهار داشت : هر چه دارم از مردم است و به عشق استقلال و هواداران در این تیم کار کردم و اگر در بعضی مواقع نتایج دلخواه بدست نیامد دلایلی داشته است که مجال بحثش نمی باشد.
حجازی در ادامه صحبت هایش افزود : توان مربیگری را دارم و احتمال دارد باز هم مربی بشوم ، 40 سال در فوتبال بوده ام و 25 سال سابقه مربی گری داشته ام .زمانیکه لیسانس گرفتم کمتر کسی در ایران لیسانس داشت بنا براین هم سواد دارم و هم تجربه حتی در خود م این توانایی را می بینم که رئیس فدراسیون فوتبال شوم آنوقت خاک خورده های فوتبال را به فدراسیون دعوت میکنم تا یک فدراسیون پویا و قدرتمند داشته باشیم ولی هیچ وقت این اتفاق نخواهد افتاد چون خیلی ها دوست ندارند من را ببینند.
حجازی در پایان صحبت هایش ضمن انتقاد از لغو شدن بازی استقلال مقابل ملوان گفت : به نظر من استقلال در این جریان ضرر کرد و این تعطیلی لزومی نداشت.دلیل ندارد بخاطر سرما فوتبال تعطیل شود ، تیم شرایط بسیار خوبی دارد و نباید از شرایط آرمانی دور شود.
کریمی: به خاطر استقلال به تهران کوچ می کن
فیروز کریمی سرمربی تیم فوتبال استقلال قرار است بزودی در یکی از مناطق شمال تهران مستقر می شود . وی در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه در این باره اظهار داشت: با توجه به اینکه خانه ام در حومه کرج می باشد ساعت ها از وقتم در مسیر رفت و برگشت تلف می شود از طرفی مشکل ترافیک، بنزین و بیماری همسر و مادرم که در شرایط جسمانی خوبی قرار ندارند باعث شده است تا برای حضور در تمرینات استقلال با مشکل مواجه شوم . لذا برای حل این مشکل و برای اینکه بتوانم به موقع در تمرینات استقلال حضور یابم می خواهم به تهران کوچ کنم .
کریمی در مورد برگزار نشدن بازی استقلال مقابل تیم فوتبال ملوان تصریح کرد : به تشخیص علما چون آب ورزشگاه یخ زده بود و اگر 50 یا 60 هزار نفر به ورزشگاه می آمدند دچار مشکل میشدند این بازی لغو شد البته من هم با نظر آنها موافقم اما در این جریان ما ضرر کردیم زیرا آماده بازی بودیم و بچه ها در شرایط روحی و جسمی خوبی قرار داشتند و با توجه به برد مقابل استقلال اهواز بازیکنان مصمم بودند ملوان را نیز با شکست بدرقه کنند اما با این وجود به کارخودمان ادامه می دهیم و با آمادگی کامل به مصاف حریفان می رویم.
فیلم بازی های جباری به باشگاه مارسی فرستاده شد
محسنی مدیربرنامه های جباری گفت:بنابه درخواست مسئولان باشگاه مارسی فیلم بازی های جباری به باشگاه مارسی فرستاده شد تا اریک گرتس سرمربی این تیم شرایط فنی وی را مورد ارزیابی قرار دهد اما هنوز از سوی باشگاه مارسی مذاکره ای برای عقد قرارداد با مجتبی جباری انجام نشده است.به گزارش سایت رسمی باشگاه سفر یکی از مسئولان باشگاه مارسی فرانسه به دوحه برای تاسیس کمپ باشگاه در این شهر با تاریخ برگزاری بازی دوستانه قطر - ایران همزمان شده بود. وی بنابه دعوت مسئولان فدراسیون فوتبال قطر در زمان برگزاری این مسابقه به ورزشگاه السد دوحه آمد و به تماشای بازی ملی پوشان فوتبال ایران و قطر نشست.
در این بازی بیش از همه آنچه نظر این مدیر باشگاه مارسی را جلب کرد نمایش مجتبی جباری بود که در این مسابقه عملکردی قابل قبول داشت. مدیر باشگاه مارسی از طریق نزدیکان خود پیگیری برای مذاکره با جباری را آغاز کرد تا اینکه توانست با مدیربرنامه وی ارتباط برقرار کرده و فیلم بازی های هافبک جوان استقلال را به دست آورد.
ظاهرا توانایی جباری مورد تایید گرتس هم قرار گرفته است و تاکید کرده اگر این بازیکن بتواند در بازی های آینده ملی و باشگاهی اش در کارش تداوم داشته و قابلیت هایش همانی باشد که در فیلم ها به نمایش درآمده است به عضویت تیم مارسی در می آید.
مدیربرنامه های جباری در پایان تاکید کرد: مسئولان باشگاه مارسی جباری را زیر نظر دارند تا در صورت تایید نهایی او را به خدمت درآوردند. اگر مجتبی مهره مورد تایید باشگاه مارسی باشد مذاکرات جدی برای عقد قرارداد با وی آغاز می شود که در آن صورت باشگاه استقلال نیز در جریان گفتگو ها قرار خواهد گرفت.